<h2>Απαλλαγείτε από τους εισβολείς</h2><p>Η «Απολυμάνσεις ΛΟΚΡΙΔΟΣ» είναι μια νέα δυναμική εταιρεία που διευθύνει ο ειδικά μετεκπαιδευθείς Γεωπόνος Φ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.apolymanseislokridos.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>& τους ανεπιθύμητους επισκέπτες</h2><p>Η «Απολυμάνσεις ΛΟΚΡΙΔΟΣ» είναι μια νέα δυναμική εταιρεία που διευθύνει ο ειδικά μετεκπαιδευθείς Γεωπόνος Φ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.apolymanseislokridos.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Απολύμανση - Απόσμηση

Απολύμανση - Απόσμηση
 
Απολύμανση λέγεται η καταστροφή βλαστικών μορφών παθογόνων μικροοργανισμών - βακτηρίων, ιών, πρωτοζώων και με την χρήση ποικίλων μεθόδων και υλικών τα οποία καλούνται απολυμαντικά μέσα.
 
Τα χαρακτηριστικά του απολυμαντικού μέσου πρέπει να είναι τα εξής:
 να έχει ευρύ φάσμα μικροβιοκτόνου δράσης σε σύντομο χρονικό διάστημα 
 να μην αδρανοποιείτε παρουσία ουσιών 
 να μην προκαλεί ζημιά στο αντικείμενο στο οποίο εφαρμόζεται 
 να μην είναι επιβλαβές στον άνθρωπο στη συγκέντρωση στην οποία χρησιμοποιείται 
 
Η απολύμανση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλους τους κατοικημένους χώρους όπως σχολεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, γυμναστήρια, χώροι στέγασης ζώων, εργοστάσια παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων και ποτών, χώροι επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών. 
 
Ιδιαίτερα σε χώρους και οικίες που έχουν υποστεί προσβολή τρωκτικών και ορισμένων ειδών εντόμων (κατσαρίδες κ.α.) κρίνεται επιβεβλημένη καθώς είναι γνωστό ότι οι παραπάνω “εισβολείς” μεταφέρουν μεγάλο αριθμό παθογόνων οργανισμών. 
 
Στις κατοικίες ειδικά η εφαρμογή του απολυμαντικού μέσου γίνεται με τη χρήση ειδικής συσκευής ψυχρής εκνέφωσης σε όλο τον όγκο του χώρου αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας μετά το πέρας της διαδικασίας. 
 
Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται έχουν τύχει της έγκρισης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για χρήση σε κατοικημένους χώρους.



Η εταιρείας μας «Απολυμάνσεις ΛΟΚΡΙΔΟΣ» η οποία εδρεύει στο Θεολόγος Φθιώτιδας, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό απολυμάνσεις - αποσμήσεις σε όλη την Φθιώτιδα. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Πάντα στη διάθεσή σας

Θεολόγος, Φθιώτιδας

Τηλ: 2233093190 Κιν:6977599262