<h2>Απαλλαγείτε από τους εισβολείς</h2><p>Η «Απολυμάνσεις ΛΟΚΡΙΔΟΣ» είναι μια νέα δυναμική εταιρεία που διευθύνει ο ειδικά μετεκπαιδευθείς Γεωπόνος Φ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.apolymanseislokridos.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>& τους ανεπιθύμητους επισκέπτες</h2><p>Η «Απολυμάνσεις ΛΟΚΡΙΔΟΣ» είναι μια νέα δυναμική εταιρεία που διευθύνει ο ειδικά μετεκπαιδευθείς Γεωπόνος Φ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.apolymanseislokridos.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
ΒιοκαθαρισμόςΣτρωμάτων

ΒιοκαθαρισμόςΣτρωμάτων

Γνωρίζετε ότι μοιραζόμαστε το κρεβάτι μας με εκατομμύρια μικρούς επισκέπτες; Ποιοι είναι αυτοί;
 
Είναι μικροσκοπικοί οργανισμοί (αρθρόποδα) μεγέθους 0,3 mm, γνωστοί και ως ακάρεα της οικιακής σκόνης.

Δεν διακρίνονται με γυμνό μάτι και τρέφονται από τις νιφάδες νεκρού δέρματος που αποβάλλει το σώμα μας. Τα ακάρεα της οικιακής σκόνης, δεν μεταδίδουν αρρώστιες, όμως τα εκδύματα και τα περιττώματά τους είναι υπεύθυνα για την πρόκληση πληθώρας συμπτωμάτων όπως:
 Άσθμα
 Αλλεργική ρινίτιδα
 Ερεθισμοί του προσώπου, των ματιών και του τριχωτού της κεφαλής
 Ατονία
 Κόπωση
 Βήχα
 Έκζεμα
 Πονοκεφάλους
 Κνησμό (ξύσιμο)
 
Στο κρεβάτι και τους καναπέδες μας περνάμε το 1/3 της ζωής μας. Μέσα σε ένα συνηθισμένο στρώμα μπορεί να βρίσκονται από εκατό χιλιάδες (100.000) έως δέκα εκατομμύρια (10.000.000) ακάρεα οικιακής σκόνης καθώς αποτελεί το ιδανικό μικροπεριβάλλον που εξασφαλίζει άριστες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας για την ανάπτυξή τους. 
 
Πώς γίνεται ο Βιοκαθαρισμός στρωμάτων;
Ο καθαρισμός των στρωμάτων γίνεται χωρίς χημικά υλικά, σε σύντομο χρονικό διάστημα και περιλαμβάνει:
Α. Χρήση ειδικής ηλεκτρικής συσκευής εξαιρετικής αναρρόφησης που συλλέγει τα ακάρεα, τα περιττώματά τους, τα εκδύματά τους και τις νιφάδες του νεκρού δέρματός μας.
Β. εφαρμογή UVC ακτινοβολίας από ειδικό λαμπτήρα μπλε χρώματος που απενεργοποιεί το DNA μυκήτων, βακτηρίων και ιών καθιστώντας αδύνατο το πολλαπλασιασμό τους.
 
Μη ξεχνάτε ότι το 60% των αλλεργιών του αναπνευστικού αποδίδονται στα ακάρεα της οικιακής σκόνης.
 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
Πάντα στη διάθεσή σας

Θεολόγος, Φθιώτιδας
Τηλ: 2233093190 Κιν:6977599262